Marianne

 Marianne Kramer Freher - Dorst /

Marianne Kramer Freher - Dorst
gediplomeerd makelaar/taxateur

Het creatieve brein
Deze verkoopexpert weet de positieve punten van een object goed te benadrukken. Ze kent de markt goed en is een mensenmens; ze ziet snel wat de wensen van kopers en verkopers zijn en speelt hier handig op in. Ze maakt graag partijen blij.

Expertisen:
Verkoop
Aankoop

Werkervaring:
Al vanaf 2000 actief in de makelaardij, sinds 2008 als zelfstandig ondernemer. Gewerkt in Rotterdam, Hoogvliet en op het mooie Goeree-Overflakkee. Vooral het laatste werkgebied spreekt haar erg aan vanwege de diversiteit qua onroerend goed, de prachtige omgeving en de fijne mensen.

Opleiding:
Ze rondde de opleiding tot Makelaar/Taxateur o.z. met goed gevolg af, haar diploma prijkt aan de muur op kantoor. Maar het meeste leerde ze in de praktijk, want daar leer je pas echt 'makelen'!

Ze krijgt inspiratie van:
Het van A tot Z begeleiden van een aankoop, zorgen dat jij de koper wordt! Je begeleiden bij het ietwat ingewikkelde proces van een nieuwbouwwoning, best een lang traject waarbij je al je vragen aan haar kunt voorleggen. En last but not least: het vinden van de juiste match door middel van 'ouderwets makelen'.

Favoriete vrijetijdsbesteding:
Ze brengt graag uren door in de keuken om de lekkerste gerechten te bereiden. Daarnaast is ze best sportief; ze loopt graag een rondje hard en traint daarnaast met een Personal Trainer. Ze leest graag een goed boek, fotografeert fanatiek en wandelt minstens vier keer per dag met hond Herman. 

Aandachtspuntje:
Ze communiceert misschien soms iets té duidelijk.

 

Klik hier voor haar LinkedIn profiel.