Bedrijfshuisvesting

De 3 Linden Makelaardij is dé specialist op het gebied van bedrijfshuisvesting op Goeree-Overflakkee. Onze bedrijfsmakelaar is zeer ervaren en heeft grote regionale kennis van de vastgoedmarkten. Hij zet zich dagelijks in om uw vastgoedvraagstuk op te lossen met het beste resultaat. 

Verkoop en verhuur

Met 20 jaar ervaring in de regio’s Rotterdam, Westvoorne, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van eindgebruikers, investeerders en beleggers in commercieel vastgoed. Wij adviseren u bij het vaststellen van een realistische verkoopprijs of huurprijs, brengen goede partijen aan en zorgen voor waterdichte contracten.

Taxaties

De samenwerking met banken en gemeenten ten behoeve van bedrijfsmatige taxaties is goed en intensief. We zijn een van de weinige makelaars in deze regio die bedrijfsmatige taxaties mag uitvoeren en dat doen we met passie. Onze uitgebreide rapporten worden gewaardeerd door vele banken en worden zo opgesteld dat ze ook voor partijen die minder vaak te maken hebben met bedrijfsmatige taxaties, te begrijpen zijn.  

Bemiddeling bij aankoop en aanhuur

Onze aanpak is persoonlijk. We gaan verder dan de meeste makelaars, doen net dat stapje extra. We gaan gedreven voor u op zoek naar het meest geschikte pand voor uw bedrijfsactiviteiten en wanneer noodzakelijk, begeleiden we ook bij een bestemmingsplanwijziging. 

Heronderhandelingen huurcontract

Daarnaast bieden wij huurders de mogelijkheid voor begeleiding bij heronderhandelingen aangaande de bestaande huurovereenkomst. We beoordelen de huurovereenkomst en toetsen de markconformiteit van de huurprijs en de overige huurvoorwaarden. We onderhandelen over een huurprijsherziening, flexibiliteit in de huurtermijn of nadere financiële tegemoetkomingen.

 

Kunnen wij u helpen?